Ønsker å slå gammel kjenning

Jordan Henderson hadde Steve Bruce som manager i Sunderland. Nå ønsker han å slå sin gamle kjenning når Liverpool gjester Hull.

23 år gamle Henderson etablerte seg som fast inventar på førstelaget i løpet av de to sesongene hvor han hadde Bruce som manager i Sunderland.

- Jeg var i Sunderland da Steve Bruce var der. Jeg syntes han var en strålende manager for Sunderland og meg personlig. Jeg har mye å takke ham for, men forhåpentligvis vil vi slå hans lag på søndag, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Dette er en ny viktig kamp for oss. Vi må stå på videre. Vi ser alle frem til kampen, fortsetter midtbanespilleren.

- Jeg er sikker på at Steve vil sørge for at Hull-spillerne er tente foran kampen på søndag. Det blir en vanskelig kamp, så vi må sørge for at vi er på tå hev fra start av.

- Vi må bare fortsette å spille på samme måte som vi har gjort. Klarer vi det, med den samme intensiteten, er jeg sikker på at det vil gå bra.

- Det er alltid viktig å ta tre poeng. Vi går for seier i hver eneste kamp, og søndagens kamp vil ikke være noe unntak. Vi ser frem til kampen, og håper vi klarer å gjøre jobben.

- Det spiller ingen rolle om det er hjemme- eller bortekamp, vi tar en kamp av gangen. Vi ønsker å vinne alle kamper vi spiller i.

- Vi har hatt et par vanskelige bortekamper. Jeg synes vi har gjort det greit, men vi kan fortsatt gjøre det bedre og stå på videre. Forhåpentligvis kan vi få noen seiere nå, og henge med i teten.

- Vi forsøker å jobbe med feilene vi har gjort i tidligere kamper. Forhåpentligvis får vi justert på ting før søndagens kamp.