Ønsker enda en angriper og en forsvarer

Brendan Rodgers har allerede signert fire spillere i dette transfervinduet, men håper å hente ytterligere en angriper og en forsvarer.

Kolo Toure ble den fjerde spilleren Liverpool hentet i sommer. Nyervervelsene Iago Aspas, Luis Alberto, Simon Mignolet og Toure var alle på plass da spillerne returnerte til Melwood i går. Brendan Rodgers håper å forsterke spillerstallen ytterligere.

- Jeg tror fortsatt på enda en angriper, en kreativ spiller, og dessuten er det avhengig av hvem som forlater klubben. Det er naturlig at kanskje én eller to spillere har behov for å dra og spille mer. Da må vi fylle tomrommet etter dem, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Enda en angrepsspiller vil vi selvsagt ha nytte av, og kanskje enda en forsvarsspiller. Vi får se hvordan det utvikler seg i løpet av de neste månedene.

Liverpool har agert raskt på transfermarkedet i dette overgangsvinduet.
- Det er flott. Dette er en stor sak for klubben fordi vi så forrige sommer at det var mye som ble vanskelig for oss. Det førte til at starten på sesongen ble vanskelig.

- Etter det har vi fått alle våre folk involvert, vår rekrutteringsavdeling på plass, og de begynte å arbeide straks de kom inn.

- Vi hentet gode signeringer i januar, og det hjalp oss virkelig. Planen var å få spillerne inn så tidlig som mulig, og vi håper fortsatt å få inn noen flere.

- Jeg er meget fornøyd med de fire spillerne vi har hentet inn, og de vil tilføre gruppen.