Oppglødd foran ny sesong

Steven Gerrard sier at han er like spent foran hver sesong, med nye spillere og nye muligheter, og det samme gjelder for den andre sesongen hvor han skal spille under Brendan Rodgers.

- Det var et år igjen av min kontrakt, noe som er ganske uvanlig da jeg tror det aldri har gått så lang tid med en avtale før jeg har fornyet den, sier Stevie G til liverpoolfc.com etter at han i dag har signert nok en overenskomst med de røde fra Anfield. – Jeg ønsker ikke å snakke om meg selv eller min kontraktssituasjon på vei inn i en ny sesong slik at det var god timing fra klubben å få gjort det unna nå.

- Jeg håper fansen er glade for det. Det er en gjensidig respekt, som de har for meg og de vet også hvor mye jeg elsker dem. Folk snakker om min lojalitet til klubben, men klubben har også vært der hele tiden for meg og belønnet meg på riktige tidspunkt med nye avtaler.

- Jeg vil kalle mitt forhold til Brendan Rodgers som perfekt. Jeg har mye respekt for Brendan som trener, men også som person. Jeg har elsket hvert minutt som jeg har arbeidet sammen med ham siden han kom og jeg håper utvilsomt han også vil være her de neste par årene. Jeg føler at han er mannen som kan bringe klubben framover.

- Det er spennende å se framover. Jeg har stor tro på mine lagkamerater og i trenerstaben som vi har. Det er årsaken til at jeg føler vi kan få fremgang og suksess nokså snart. Spillerne er som enhver fan, vi ønsker å se nye ansikter i klubben som kan styrke laget og troppen ytterligere. Det er spennende å få inn et par nye fjes til å friske opp stallen. Du står foran en ny sesong og det er en ny start, og det er noe jeg virkelig ser fram til.

- Dette vil bli et stort år, hvor det også er VM. Som fotballspiller fokuserer du på den neste kampen og vil kun bekymre deg om landslaget når de kampene kommer. Nå er det å møte Stoke min prioritet og at vi kan starte med en seier, mens jeg personlig er opptatt av å komme i så god form som mulig under pre-season. Treningen har vært veldig, veldig hard, til tider brutal, men jeg tror laget vil være langt bedre trent i år og forhåpentligvis kan det vise seg i en god start.