Pacheco med gode minner fra Liverpool

Daniel Pachecos Liverpool-karriere er over. Trass i få sjanser på førstelaget sitter spanjolen igjen med en rekke gode minner fra sine seks år på Anfield.

Den spanske U21-landslagsspilleren fikk 17 førstelagskamper for Liverpool før han returnerte til spansk fotball like før transfervinduet stengte i sommer.

- Jeg var veldig ung da jeg kom til Liverpool. Jeg spilte reservelagsfotball fra første dag av, og alt var flott. Jeg tenkte at dersom jeg gjorde meg bemerket på reservelaget, så ville jeg snart få sjansen på førstelaget. Jeg hadde nok følt mer stabilitet om jeg hadde fått flere sjanser på førstelaget, noe som også kunne ha gitt meg mer selvtillit. Men det ble ikke slik, sier Pacheco til Liverpoolfc.com.

- Jeg ble mye mer moden i løpet av min tid i Liverpool. Jeg lærte mye. Jeg er veldig takknemlig overfor klubben og behandlingen de ga meg i seks år. Jeg var på et viktig stadium i livet, der jeg lærte mye både som person og spiller. Jeg spilte ikke så mye som jeg ønsket, men slik er fotballen. Jeg må fortsette å jobbe for å bevise at jeg kan spille på høyeste nivå. Liverpool er en flott klubb, og alle spillere drømmer om å spille for en klubb som Liverpool. Jeg kom til Liverpool når jeg var 16, og drømmen var å spille på Anfield. Selv om jeg gjorde det flere ganger, ville jeg likt å gjøre det mange år til, men slik ble det ikke, foreløpig i alle fall.

- Jeg tilbrakte tid samen med mange spillere over de seks årene jeg var i klubben. Steven Gerrard var et eksempel for oss alle. Han er en utrolig person. En kaptein som alltid får med seg alt. Han går foran med et godt eksempel ute på banen. Selv om han er best, jobber han hardt for hele tiden å bli bedre. Han er et flott referansepunkt for enhver spiller.

- Jeg elsker virkelig Liverpool. Jeg har alltid blitt godt behandlet, både på gaten, i byen og på sosiale medier. Sannheten er at jeg er veldig takknemlig overfor klubbens fans. Folk i Liverpool er super-vennlige og står deg veldig nær, så det er noe jeg virkelig vil savne. Liverpool FC har utvilsomt de beste supporterne i verden!