Porto står hardt på Atsu

Liverpool Echo melder at Liverpool ligger i førersetet i kampen om Christian Atsu, men en overgang kan bli vanskelig å gjennomføre ettersom Porto er harde i forhandlingene. Interessert i Unai Lopez.

Christian Atsu er en hurtig og direkte kantspiller, og blir sett på som en ideell tilvekst til Brendan Rodgers’ spillertropp. Liverpool skal være klar over at Porto sannsynligvis kommer til å bruke alle knep i forhandlingene.

Ghaneseren har kun ett år igjen av sin kontrakt, og har informert Porto om at han ikke ønsker å fortsette karrieren på Estadio do Dragao. Liverpool tror 21-åringen kan være tilgjengelig for kun £3M, og hadde håpet at den portugisiske storklubben ville blitt enige om et raskt salg.

Porto er imidlertid harde i forhandlingene, og har ingen behov for å selge. Representanter for Liverpool har en mistanke om at en avtale kan trekke ut gjennom sommeren. Rodgers kommer til å se seg om etter alternative transfermål dersom Atsu må bli værende ut sitt siste kontraktsår med den portugisiske mesteren.

Lokalavisen på Merseyside melder også at Liverpool FC har uttrykt interesse for Athletic Bilbaos midtbanespiller Unai Lopez, men 17-åringen har også tiltrukket seg interesse fra Arsenal, Chelsea og Manchester City, i tillegg til klubber fra Italia. Anfield-klubben frykter at håpet om å signere den ettertraktede spilleren er liten.