Problemer for kampen i Sør-Afrika

Liverpools treningskamp i Sør-Afrika tirsdag 21.mai har støtt på problemer. Premier Soccer League i Sør-Afrika har protestert mot arrangementet.

Premier Soccer League ønsker ikke at Liverpool skal spille mot Ajax Cape Town tirsdag 21.mai fordi kampen blir arrangert mens PSL-sesongen ennå pågår, og man frykter at kampen skal ta fokus bort fra finalen i Nedbank Cup, som spilles 25.mai. Siste ligarunde spilles helgen før matchen.

Liverpool FC bekreftet treningskampen i Cape Town i går, og billettene skal etter planen legges ut for salg på torsdag.

City of Cape Town er med på å finansiere Liverpools opphold, og deres talsmann, Grant Pascoe, tror at kampen fortsatt kommer til å bli spilt.

- Jeg fikk akkurat en telefon fra George Comitis angående problemene, så jeg har ikke alle detaljene, men dette er et problem de må ta seg av. Vi har fått klarsignal fra FIFA, SAFA og EPL, så vi er ikke så bekymret, siteres Pascoe av kickoff.com.

Et annet problem kan bli at Ajax Cape Town kan bli involvert i opprykk/nedrykk-playoff dersom de ikke klarer å beholde 14.plassen de har i dag, og dette kan komme i konflikt med matchen mot Liverpool.