Rafas uttalelse bekymrer ikke Rodgers

Rafael Benitez uttalte i går at han er nesten sikker på at han kommer til å bli manager for Liverpool igjen, men uttalelsen er ikke noe Brendan Rodgers bruker mye energi på.

Benitez avslutter sitt engasjement i Chelsea til sommeren, men Rodgers føler seg ikke truet av at Benitez blir ledig på managermarkedet.

- Jeg har ikke sett uttalelsen, men jeg har hørt en rekke folk snakke om den. Rafa hadde en suksessfull tid her i den perioden han var her, og jeg tror han vil befinne seg på en liste med en lang rekke managere over hele verden som ville elske å være manager for en stor klubb, spesielt etter å ha vært her tidligere, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Han hadde selvsagt muligheten til å få jobben i sommer dersom eierne hadde ønsket det, da Rafa var arbeidsløs da. Men de følte for å gå i en annen retning, og utvikle klubben på en annen måte. Ut fra det har styret, spillerne, jeg selv og klubben blitt en enhet som ser fremover og bygger for suksess i fremtiden.

- Jeg forstår at alle managere ønsker å lede denne klubben, for det er i sannhet en klubb i verdensklasse.

- Rafas uttalelser er ingen hindring for meg. Jeg hadde sett kommentarene om at Rafa ønsket å bli manager her igjen før jeg kom hit, og jeg har sett lignende kommentarer mens jeg har vært her. Det påvirker ikke meg i mitt arbeide og min jobb. Jeg har et veldig nært forhold til spillerne. Vi jobber tett sammen for å forbedre fotballen vår.

- Vi er en veldig stabil klubb i den forstand at det er tette bånd mellom styret og manageren, og vi har de beste supporterne i verden. Det er en fornøyelse for meg å være her i en utrolig flott klubb som mange managere over hele verden hadde ønsket å lede, ikke bare Rafael Benitez.