Reading inn i kampen om Ince

Manageren i Reading, Brian McDermott, har bekreftet at klubben har lagt inn et bud på Tom Ince. Siste: Reading trekker sitt bud.

Liverpool er favoritter til å sikre seg Tom Ince, men de røde har ikke viket fra sin vurdering om at spilleren er verdt £6M. Når man i tillegg har en klausul i kontrakten til spilleren som blir 21 år i morgen om at LFC vil få 35 prosent ved et videresalg, betyr det at man skal være villig til å betale £4M.

Spilleren selv skal ønske seg tilbake til Liverpool etter at han tidligere avslo et kontraktforslag da hans avtale på akademiet i Kirkby løp ut. Han valgte i steden å reise til  Blackpool, hvor han denne sesongen har hatt stor suksess og scoret 15 mål på 30 kamper.

Swansea skal tidligere ha kommet med et bud på £7M for spilleren, men inntrykket er at Ince selv ikke var interessert. Reading, via manager Brian McDermott, har i dag bekreftet at de nå har fakset et bud til Blackpool på Tom Ince.

Hvorvidt dette er interessant for Blackpool og ikke minst spilleren selv, gjenstår å se.

SISTE: Ifølge Sky Sports News har Reading nå trukket sitt bud på Tom Ince, etter at Blackpool gjorde det klart at de ikke ønsket å selge.