Reina far til fire

Pepe Reina ble i dag far for fjerde gang, da sønnen Thiago ble født. Keeperen sier at han har den samme fotballfilosofien som Brendan Rodgers.

Thiago Reina ble født 23.mars 2013. Fra før av har Pepe døtrene Grecia og Alma, samt sønnen Luca.

Keeperen er for tiden med i Spanias landslagstropp og det er uvisst om han overvar fødselen. Spansk presse kom i går med nye sitater hvor 30-åringen gjentar mye av det han sa i etterkant av at han tidligere i vinter ble linket til Barcelona, og hvor han understreker at han er meget komfortabel med manager Brendan Rodgers og måten Liverpool spiller på.

- Mitt forhold til manageren er meget bra, forklarer Pepe. – Jeg synes vi har mye til felles. Hvordan vi ser på taktikk og hvordan fotball skal spilles er rimelig likt.

- Han sørger for at vi lærer hver dag måten å vinne på, og det er viktig. Hvis vi spiller god fotball vil vi lettere vinne kamper.

- Det er ingen tvil om at jeg er mer involvert med føttene enn tidligere, men det gjelder for hele laget. Antallet pasninger i hver kamp er blir høyere og høyre sammenlignet med forrige sesong. Det er en annen stil og filosofi, og det er jeg glad for.