Reiste til Italia i går

Liverpool skal ha gått med på et sesonglangt utlån av Pepe Reina til Napoli. Dermed blir 30-åringen gjenforent med Rafael Benítez.

Liverpool kommer til å spare 4 millioner pund i lønnsutgifter dersom det spanske landslagets tredjekeeper blir enig med Napoli, og ifølge Chris Bascombe i The Telegraph håper Liverpool at avtalen etter hvert blir permanent.

Etter at Merseyside-klubben signerte Simon Mignolet fra Sunderland tidligere i sommer, har de vært villige til å la Reina dra til et annet sted for å få førstelagsfotball. Flere klubber har vært linket, og mange trodde lenge at turen ville gå til moderklubben Barcelona, særlig fordi keeper Víctor Valdés ikke ville tegne ny kontrakt. Men han ble til slutt enig med de spanske seriemesterne om å bli i én sesong til, før han reiser til utlandet.

Derfor ser Reina etter andre muligheter. Mannen som kjøpte sisteskansen til Liverpool for åtte år siden, Benítez, er nå manager i Napoli, og forholdet mellom de to har tilsynelatende vært en sentral faktor i tankegangen til Reina. Det har også keepertrener Xavi Valero vært, som jobbet for Liverpool under Benítez, og han er også i Napoli.

Danny Ward er nå på vei til Liverpools sommerturné. U21-keeperen møter laget i Melbourne, og han tar dermed over plassen til målvakten med 394 kamper for de røde siden 2005.