Resultater NM i quiz om britisk fotball

Toby Tyke norgesmestere i quiz om britisk fotballhistorie. Lørdag 30. november arrangerte SBF NM i quiz om verdens herligste ballspill. Toby Tyke med Knut Øystein Høvik i kapteinsrollen viste klasse og de vant NM med 56 p av 60.

De andre på vinnerlaget var Geir Ove Halvorsen og Kjetil Kvalen. Robbie Fowlers Neseplaster tok sølvplassen med meget respektable 50 p. Laget var ledet av Øyvind Herrebrøden. Bronsen gikk til Shadwell Town Quizlads. Her ved Skogvoktersupporter Geir Andersen som teamleder, gutta oppnådde 48 p. 11 lag stilte til start og her ligger det kunnskap om et tema som rommer et utrolig spenn. Men du verden, mange av spørsmålene er barnemat for denne gjengen. Et eksempel: Wilson Palacios spiller idag for Stoke City, men hvilke tre andre engelske klubber har han representert og hvilket land spiller han for?

Vi delte opp quizen i to deler. Først fikk de 15 spørsmål og her klarte Toby Tyke 27 rette av 30 mulige. Så rettet vi og alle fikk vite sin poengsum og plassering. Deretter fikk lagene bryne seg på en billedquiz. Her skulle de finne ut hvilken spiller dette var på bildet og hvilken klubb denne personen nå er manager for. Toby Tyke klarte 29, de bommet på hvilken klubb Terry Butcher er manager for idag, rett svar er Hibernian. Det var en meget god stemning under quizen og i vår uoffisielle kåring av beste lagsnavn fikk "Samantha Fox" andre stikk i vandrepokalen. Lagleder og "avid" Manchester United supporter Robert Leithe satte en ekstra spiss på quizen med lagets bilder av 80 talls danse-pop og glamorstjerna festet til sitt bord!

Vi takker alle som deltok og våre samarbeidspartnere TV2 og Ving som hadde gitt oss flotte premier. En ekstra takk til Bohemen som vertskap.

Quizspørsmål og svar vil legges ut på hjemmesiden www.supporterunionen.com, se under fanen Om SBF, quiz.
 

Resultatliste:

1. Toby Tyke 56 p

2. Robbie Fowlers Neseplaster 50 p

3. Shadwell Town Quizlads 48 p

4. Steel Town 47 p

5. Carrick is King 46 p

5. Piechnik, Kozma & Stewart 46 p

7. Samantha Fox 44 p

8. Brett`s Angel 42 p

9. Jesper Blomquiz 41 p

10. Derby 38 p

11. Pottemakerne 36 p

 

Quizmaster: Bent Uvaag Johansen og Trond Fuhre.