Robinson så rødt

Jack Robinson ble utvist for slåssing da Blackpool spilte lokaloppgjør mot Blackburn. Debut for Andre Wisdom i Derby.

På stillingen 2-1 til Blackpool ble det etter 85 minutter håndgemeng mellom utlånte Jack Robinson og DJ Campbell hos gjestene fra Blackburn. Begge ble sendt i dusjen med direkte rødt kort og som vil bety fire kampers karantene for venstrebacken, siden han også er blitt utvist en gang tidligere denne sesongen. Gjestene greide helt mot slutten å utligne til 2-2.

Andre Wisdom spilte hele kampen da Derby fikk 1-1 i hjemmekampen mot Birmingham.

På Old Trafford satt Oussama Assaidi hele tiden på benken da Manchester United til slutt greide å snu kampen mot Stoke og vant 3-2.

Conor Coady kom inn etter 82 minutter da Sheffield United på eget gress fikk en sjelden seier i League 1 mot Crewe. Knivene karret seg med det så vidt over nedrykkstreken.