Rød duo med i England-tap

Adam Phillips var kaptein og ble byttet ut da hans England U16 tapte hele 1–5 borte for U17-laget til USA i natt norsk tid. Trent Arnold spilte hele kampen.

Phillips, unggutten som har etablert seg på juniorlaget, fikk 1. omgang som engelsk landslagskaptein i Florida natt til torsdag. Høyreback Arnold, som ennå ikke har kommet opp på U18-nivå for Liverpool, fikk spille hele kampen for gjestene. Sistnevnte pådro seg gult kort i det 83. minutt.

Etter det knappe tapet for Brasil på mandag var England innstilt på å vise seg frem fra en god side, men de havnet fort bakpå etter to scoringer av Joe Gallardo.

De unge løvene slo riktignok tilbake med et godt Marcus Edwards-frispark knappe to minutter etter pausen, men de tok ikke vare på sjansen til å utlikne da Foday Nabay senere bommet på straffespark.

Isteden økte vertene ved Haji Wright, før Gallardo fullførte sitt hat-trick foran drøye 1.200 tilskuere og fastslo sluttresultatet til 5–1 i hjemmelagets favør.

England U16 spiller sin neste kamp – mot Portugal – allerede i morgen. Det er den siste kampen for England i firenasjonersturneringen på Premier Sports Campus i Lakewood Ranch.