Roddan og Sokolik prøvespilte for Carlisle

Craig Roddan og Jakub Sokolik gjorde et såpass godt inntrykk da de spilte for Carlisles reservelag i 5-1-seieren mot Rangers at Carlisle-manageren håper å få duoen nordover igjen senere.

Jakub Sokolik og Craig Roddan spilte begge for Carlisle i en reservelagskamp mot borte mot Glasgow Rangers.

- De to spillerne fra Liverpool så skarpe og lysende ut, uttaler Carlisle-manager Graham Kavanagh til klubbens offisielle nettside.

- Jeg behøver å snakke med Liverpool om deres spillere. Vi kommer ikke til å gjøre noe med dem ennå ettersom vi har andre jern i ilden. Når vi imidlertid ser fremover, er det definitivt to spillere jeg vil se på igjen, og om mulig hente dem i løpet av sommeren.

- Vi forøker å skape forbindelser til så mange klubber som mulig. Dette begynte med en samtale med Mike Marsh som nå er førstelagstrener i Liverpool. Han snakket med Alex Inglethorpe, som har blitt hentet inn for å trene U21-laget deres, og jeg har hatt noen samtaler med Alex.

- Vi kom godt overens. Vi kunne snakke om en slik situasjon. Jeg synes det var viktig at vi gjorde det ordentlig straks vi fant ut at spillerne skulle hit opp.  Vi fikk innlosjert dem på hotell og tok vare på dem. Jeg tror de vil returnere med et meget godt inntrykk av hvordan vi arbeider.

- Det bør bety at staben i Liverpool ser på oss i godt lys dersom vi kommer igjen og spør om spillere. De vet at de kan stole på oss. Begge spillerne spilte bra. Jeg tror det var en god erfaring for dem. Forhåpentligvis får vi se mer av dem i fremtiden.

Carlisle United XI: Fleming, Gwinnutt, Sokolik, Edwards, Chantler (Townsend 62), Symington, Potts (Lynch 46), Lynch, Roddan, Brough, Gillies, Ferreira (Guy 46).