Rodgers bekrefter samtaler om Coutinho

Brendan Rodgers slo fast på dagens pressekonferanse at det arbeides for å sikre seg Philippe Coutinho, mens det ikke er kommet bud på Sebastian Coates.

Liverpools manager ønsket å ligge lavt i forhold til transferspekulasjoner, etter at det de siste dagene er meldt fra normalt gode kilder at de røde skal ha blitt enig med Inter om en overgang for Philippe Coutinho. Fra Italia meldes det at spilleren skal være på vei til Merseyside for en legesjekk, etter at klubbene skal ha enes om en overgangssum i størrelsesorden £8-9M.

- Det er ingen ting å rapportere, svarte først Brendan Rodgers da Coutinho ble nevnt på Melwood.

- Det er ingen som ennå har signert, når noen har skrevet under vil vi fortelle om det.

- Det har vært samtaler klubbene i mellom, men det er også alt, innrømmet han imidlertid snart i forhold til Inters 20-årige brasilianer.

- Vi har ikke satt ned noe antall spillere vi ønsker å hente innen torsdag. Realiteten er at vi kommer ikke til å få gjort alt det vi ønsker, men jeg har alltid sagt at vi vil behøve flere transfervinduer før vi får på plass en tropp som kan konkurrere (med de beste).

- Hvis vi kan få inn en spiller til, hvis ikke flere, utmerket. Hvis ikke vil vi se mot sommeren i forhold til å fortsette byggingen av laget.

- Jeg har sagt i de siste par ukene at han er en spiller som behøver å spille kamper, men samtidig må jeg gjøre det beste for klubben i forhold til den troppen jeg har, svarte Rodgers på spørsmål om Sebastian Coates og en mulig overgang.

- Alle vet hvor liten tropp vi har. Det kan være at det beste for Seba vil være å gå ut på lån, men det er ikke nødvendigvis det beste for oss. Det er fortsatt noen dager igjen før vinduet stenges, vi vil vurdere dette underveis.