Rodgers berømmer Coutinho

Brendan Rodgers er meget godt fornøyd med det Philippe Coutinho presterte mot Newcastle. Brasilianeren sto for forarbeidet til to av Liverpools scoringer i 6-0-seieren.

- Han spilte enestående, og folk kan se hvorfor vi hentet ham inn. Han er 20 år gammel og passer inn i den kulturen vi forsøker å få til her, sier Brendan Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Han er teknisk sterk, og han er en veldig ydmyk gutt. Han jobber hardt, dere kan se innsatsen hans, presset og intensiteten, så han passer meget bra inn. Det er imidlertid en lang vei å gå.

- Hvis dere ser på statistikken, finner dere ut at jeg ikke har spilt ham forsiktig inn på laget. Han har spilt nesten hver kamp.

Liverpool vant hele 6-0 mot Newcastle.
- Det var en herlig oppvisning i hva vi forsøker å gjøre her. Offensivt var pasningsspillet meget bra. Vi scoret seks mål, men balansen i spillet var også meget bra.

- Det var organisering og kvalifisert press på ballen. Når sjansene kom, var vi nådeløse. Det var en fremragende opptreden.

- Å reise dit og vinne 6-0 når du vet at hjemmelaget har stort behov for seier, synes jeg det sier mer om vår prestasjon. Spillerne var enestående.