Rodgers fornøyd med Lucas' profesjonalitet

Brendan Rodgers er fornøyd med hvordan Lucas Leiva har kommet tilbake fra to alvorlige skader, men tror fortsatt ikke vi får se det beste av brasilianeren før neste sesong.

Lucas Leiva var ute i åtte måender med en kneskade han pådro seg i november 2011, mens han denne sesongen mistet tre måneder grunnet en lårskade. Midtbanespilleren har nå spilt fra start i 13 av de seneste 14 Premier League-kampene.

- Jeg er fornøyd med Lucas. Vi var veldig klar over at han hadde en alvorlig kneskade forrige sesong, og så fikk han et nytt problem denne sesongen, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Det var viktig for laget å få ham tilbake, men det var viktig for ham at vi gjorde det i riktig tempo, at hans rehabilitering gikk i riktig tempo.

- Det er stor kreditt til ham som profesjonell. Han har jobbet så hardt, og hans innstilling og innsats har vært førsteklasses. Han fortjener all ros for måten han har opptrådt på.

- Jeg tror fortsatt, etter å ha jobbet med slike skader tidligere, at det ikke vil bli før til sommeren eller utover det før vi får se ham tilbake på beste nivå.

- Det vil være bra for ham å få en full pre-season med gruppen, men dere har sett i de seneste kampene at hans bevegelighet og hurtighet i spillet blir bedre hele tiden.

- Som jeg sa, det er kreditt til ham. Han har vært fantastisk.