Rodgers fornøyd med U21-spillerne

Brendan Rodgers er fornøyd med det Jonjo Shelvey, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Andre Wisdom og Jack Robinson presterte for England U21 mot Romania og Østerrike.

Liverpool hadde fem spillere med i Englands U21-tropp til oppvarmingskampene mot Romania og Østerrike foran sommerens EM-sluttspill. Alle figurerte, mens Jonjo Shelvey og Jack Robinson også tegnet seg på scoringslista.

- Flere av disse spillerne har vært fremtredende på Liverpools førstelag denne sesongen, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det var flott å se Raheem spille. På begynnelsen av sesongen var han meget frisk og entusiastisk. Man må tenke på at han bare er 18 år gammel. Jeg synes han spilte en meget god kamp for England.

- Så har vi Jonjo, som har gjort det bra. Han scoret et fantastisk mål i den andre kampen. Han har vært et nøkkelmedlem i denne Englandstroppen i mange år.

- Det var flott å se Andre Wisdom være anvendelig – han kan spille i et par posisjoner.

- Og også å se Jack Robinson. Han scoret mål i den første kampen da han dukket opp ved bakre stolpe og satte inn et innlegg fra Jonjo. Det var flott.

- Disse spillerne får erfaring. De forbereder seg på U21-nivå. Man håper at de vil fortsette å utvikle seg og en dag få debutere for A-landslaget.