Rodgers forsvarer Henderson

Brendan Rodgers ønsket minst mulig fokus rundt memoarene til Alex Ferguson på dagens pressekonferanse, men følte behov for å ta Jordan Henderson i forsvar.

- Jeg er ikke her for å skape blest om den boka, understreket Brendan Rodgers da de forventede spørsmålene kom angående biografien til Alex Ferguson, hvor den tidligere manageren hos Manchester United skal ha spandert et helt kapittel om Liverpool FC. – Det som jeg er virkelig skuffet over var kommentarene om Jordan Henderson. Jeg må si at jeg fant de upassende.

- Etter å ha arbeidet sammen med ham i over en sesong, kan jeg si at han er en ung kar som bare prøver å bli bedre. Han kommer på trening hver dag for å gjøre sitt ytterste i målet om å bli en topp spiller. Da Kenny Dalglish kjøpte Jordan, da synes jeg det var et utmerket kjøp.

- Det var en henvisning til måten han løper på og hans gange, men du må gjennom alle mulige slags medisinske tester når du skriver under for en ny klubb.

- De vil ha sine styrker og svakheter når de kommer, men de vil bli bedre. Jeg er sikker på at en gang i fremtiden, når Sir Alex dumper borti Jordan, da vil han gi ham en unnskyldning.