Rodgers forventer bud på Suarez

Brendan Rodgers innrømmer at alle spillere har sin pris, også Luis Suarez, men tror at uruguayaneren forblir Liverpools eiendom neste sesong.

- Jeg er ikke i tvil om at det vil komme bud på ham fordi han er blant de beste, uttaler Brendan Rodgers til engelsk presse.

- Hver spiller har sin pris, men det er ikke noe press på klubben for å selge ham. Vi forsøker å bygge litt kvalitet, så han er ikke til salgs.

- Det er en liten prosentandel spillere som er verdensklasse, og han er i den kategorien. Jeg tror ikke det kommer til å bli så annerledes enn da jeg kom i fjor sommer.

- Folk vil ønske å hente ham, men jeg tror vi alle vet hvor vesentlig han er. Eierne har vært helt entydige i sin beslutning når det gjelder ønske om å beholde ham. Jeg hadde et møte med eierne da de var over. Jeg snakket med dem om mye, blant annet om dette.

- Men han forpliktet seg til å bli værende og jobbe med klubben. Han er meget lykkelig her. Det har vært omstendigheter som har gjort det ekstremt vanskelig for ham, men jeg har ikke sett noe som får meg til å tenke annerledes.

- Jeg har vært i kontakt med hans agent (Pere Guardiola), så jeg tror han trenger å komme seg bort og spille i Confederations Cup med Uruguay, få tid til å reflektere og komme tilbake og være klar til å hjelpe oss til en god sesong.

- Jeg vet at klubben og jeg som manager har støttet ham, fortalt ham hva som er rett og galt. Supporterne har vist sin lidenskap for ham. Som klubb tror jeg ikke vi kan gjøre noe mer.

- Vi har støttet ham når han har vært i trøbbel, når han har hatt tilbakeslag og når det har vært traumatisk de seneste par årene. Vi gjør alt vi kan for å beholde ham.

-  Suarez var fabelaktig forrige sesong. Han havnet på andreplass bak Robin van Persie i kampen om Gullstøvelen.