Rodgers glad han ikke valgte Spurs

Brendan Rodgers er sjeleglad for at han valgte å bli manager i Liverpool i stedet for i Tottenham, når han på et tidspunkt hadde valget mellom de to klubbene.

Rodgers var i det spøkefulle hjørnet under sin pressekonferanse på Melwood i dag. Han innledet pressekonferansen med å utbringe en skål.

- Før vi starter ønsker jeg bare å ønske alle en riktig god jul, og så vil jeg skåle for at vi ikke får noen Luis Suarez-spørsmål her i dag!

Etter å ha sett Andre Villas Boas bli sparket ut av Tottenham, innrømmet Rodgers at han er glad for at han takket nei til Spurs før han aksepterte Liverpool-jobben sommeren 2012.

- Når jeg ser på enkelte avgjørelser som har blitt gjort angående managere denne uken, så er jeg oppriktig glad for at jeg valgte å komme hit.

Rodgers var fortsatt Swansea-manager i 2012, da han fikk tilbud fra Tottenham om å ta over etter Harry Redknapp. På det tidspunkt var nordiren allerede klar over Liverpools interesse, og valget falt til slutt på Anfield-klubben.

- Det var nære på jeg valgte Spurs. Tottenham er en stor klubb, men en av de tingene jeg studerte var historien til klubbene. Tottenham hadde hatt 11 managere på 18 år. Jeg måtte skape noe selv. Derfor trengte jeg en klubb som ville gi meg den muligheten.

- Jeg er veldig godt fornøyd med valget jeg tok, og forhåpentligvis vil det med tiden bli bevist at jeg tok det riktige valget.