Rodgers håper på sterk sesonginnspurt

Liverpool har 11 ligakamper igjen av sesongen. Brendan Rodgers mener en sterk sesonginnspurt kan være et springbrett til neste sesong.

Liverpool er ute av alle cupturneringene og er akterutseilt i Premier League.
- Vi tar fatt på sesonginnspurten nå. Vi ønsker virkelig å kjempe på i de 11 siste kampene, sa Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Når du spiller så godt som vi gjorde mot Zenit, ønsker du selvsagt å spille neste kamp raskt, men slik ble det ikke.

- Vi har hatt en periode til å samle krefter fysisk og mentalt. Spillerne har vært enestående på trening, noe av intensiteten og kvaliteten har vært flott å se fra en treners perspektiv.

- Jeg følte meg virkelig som en Liverpool-manager etter Zenit-kampen, etter å ha opplevd en e-cupkveld. Jeg var skuffet over at vi ikke får fler. I fremtiden er vi ute etter å kjempe på flere enn en front.

- Det gir oss en reflekterende periode til å se på ligaen og fokusere utelukkende på den, fordi det er den stabiliteten vi ønsker å ha.

- Hvis vi kan klare å komme opp mot det i disse avsluttende månedene, vil det være et springbrett til neste sesong. Å avslutte sesongen så sterkt vi kan, ende så høyt på tabellen som vi kan, og da vil vi stå bedre rustet til å kjempe videre når sommeren kommer.

- Vi har 11 kamper igjen. Vårt eneste fokus er på oss selv, vi ser bare på neste kamp. Vi har vært strålende til tider. Andre ganger har vi vært ustabile.

Liverpool møter Wigan på DW Stadium lørdag.
- Vi spilte meget bra hjemme mot Wigan, og vi vet dette kommer til å bli en vanskelig kamp. Jeg så dem forrige uke mot Reading, og de spilte meget bra. Det er så langt vi ser.

- Forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen sterkt, opprettholde prestasjonsnivået og besluttsomheten som vi har vist de seneste ukene. Det gr oss en flott plattform for neste sesong.

- Med den formen vi har vist, med Swansea kampen og spesielt i kampen mot Zenit. Vi ble slått ut av Europa League, men prestasjonsnivået mot et veldig godt lag var fantastisk – vi ønsker å holde det gående.

- Jeg har signert en avtale her og håper å sluttføre den. I løpet av den perioden tror jeg, i likhet med styret, at vi kan få til en meget god fremgang. Jeg har ikke forandret mening om det. Jeg er aldri så glad at jeg tok avgjørelsen om å komme hit.

- Dette er en stor klubb som opererer med stor verdighet i alt den gjør. Det er en meget samlet klubb for tiden i hvordan vi jobber. Vi håper å få ambisjonene på plass som kan tillate oss til å bevege oss fremover. Forhåpentligvis kan vi til slutt få trofeer.

Kampen mot Wigan er Liverpools første på ni dager.
- Jeg ga spillerne et par dager til å hente seg inn ettersom vi hadde et meget hektisk program frem til det. Støtteapparat reiste ut for å se kamper, studere lag.

- Jeg så Wigan mot Reading i forrige uke og reiste til utlandet for å se en kamp. Noen av seniorspillerne dro ned til akademiet på tirsdag, og det var strålende. Vi hadde en flott tid etter trening. Alle spillerne var med U8 og U9, og jeg vet at de alle trivdes med det.