Rodgers hyller Skrtel

Brendan Rodgers mener at Martin Skrtel (28) er en av Premier Leagues beste midtstoppere.

– Forrige sesong følte jeg at han var het i toppen og gjorde mange feil. Nå er han blant Premier Leagues beste midtstoppere, skryter Liverpool-manager Brendan Rodgers, ifølge klubbens offisielle nettsted.

Fast på laget

Daniel Agger og Kolo Touré startet serieåpningen sammen som midtstoppere. Da gikk spekulasjonene omkring Martin Skrtels fremtid høyt, men siden hjemmeseieren mot Manchester United 1. september har slovaken startet hver eneste Liverpool-kamp.

– Han er rolig, ser større ut på banen, og han har vært strålende når han spilt. Det vil forhåpentligvis fortsette. Martin viser stadig fremgang , sier Rodgers.

Roser Henderson

Jordan Henderson er en annen spiller hvis Liverpool-fremtid har vært hyppig diskutert. I høst har midtbanemotoren spilt seg inn på laget, og engelskmannens energiske forestillinger har gjort ham til en favoritt blant fansen.

– Jordan har også vist fremgang. Jeg ser fremgang blant spillerne, men det skal spillerne ha all ros for selv. Trenere og managere har verktøyene til å gjøre dem bedre, så nøkkelen er at de selv ønsker å lære. Heldigvis har jeg en fantastisk spillergruppe.

Sultne spillere

Rodgers mener spillerne hungrer etter å utvikle seg, og Liverpool-bossen trekker frem Steven Gerrard som et eksempel på en spiller som er i stadig utvikling.

– Jeg har sett utvikling hos Steven. Se på pasningsprosenten hans og hvordan han er i stand til å diktere tempoet i kampen. Kvaliteten hans er tydelig, avslutter Rodgers.