Rodgers om ballgutten i Swansea

Brendan Rodgers fikk selvsagt spørsmål omkring ukens store «snakkis», ballgutten i Swansea, på sin pressekonferanse i dag.

Ballgutt Charlie Morgan forsøkte å hale ut tiden mot slutten av ligacupsemifinalen mellom Swansea og Chelsea, og klarte å få Eden Hazard utvist på kjøpet.

- Jeg kjenner faktisk Charlie godt. Han pleide å gjøre det meget bra for meg. Jeg lærte ham opp godt, spøkte tidligere Swansea-manager Rodgers.

- Han er en god gutt. Han elsker klubben og han elsker fotball. Det var bare en uheldig episode. Hazard prøver åpenbart bare å sparke ballen tilbake. Ingen ønsker selvsagt å se slikt skje, men jeg er sikker på at Hazard ikke sparket Charlie med vilje.

- Jeg har lest alle de tåpelige kommentarene hvor det diskuteres om Hazard burde bli stilt for retten. Dette var bare noe som kan skje av og til. Charlie har fått noen flere følgere på Twitter nå.

- Ballgutter vet godt hva som kreves av dem, og det var kanskje usportslig gjort av Charlie, men helt klart ikke gjort med onde hensikter. Han er en skikkelig god gutt. Alle managere, spillere og trenere ville være fornøyde om det var deres ballgutt som gjorde dette, spøker Rodgers videre.

- De er lidenskapelige når det gjelder fotball i Swansea, og jeg ønsker å gratulere dem med å ha nådd ligacupfinalen. Det er en stor prestasjon å klare det over to semifinaler mot Chelsea, og forhåpentligvis vil de nå vinne sitt første store trofé. Det var et flott resultat for dem. Jeg har ikke snakket med noen der nede – kun sendt meldinger til et par stykker.

Til slutt ville journalistene vite om Rodgers ikke syntes Charlie Morgan var litt for gammel til å være ballgutt.

- Han er ballmann, lo Liverpool-manageren.