Rodgers om skadesituasjon

Bare Joe Allen, Martin Kelly og Fabio Borini er uaktuelle mot Aston Villa fra førstelagstroppen. Operasjonen til Allen var vellykket, håp om at Kelly er tilbake i full trening i mai.

- Joe har hatt sin operasjon og det gikk bra, forklarer Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com. Forøvrig noe spilleren selv bekreftet nylig.

- Kirurgen sa at dersom du hadde berørt det ømme punktet med tommelen ville skulderen ha brukket. Det bare viser hvor skjørt det var og i hvor mye smerte han må ha vært. Nå gikk det heldigvis bra og han har startet sin rehabilitering. Dessverre vil det holde ham utenfor resten av denne sesongen.

- Martin kan være tilbake ved begynnelsen av mai, men da i full trening. Jeg er ikke sikker på om han vil bli klar til å spille noe mer denne sesongen. Følelsen med ham og Fabio har vært at de trolig ville miste mesteparten av denne sesongen.

- Alle er tilbake friske og klare, svarer Rodgers fornøyd på spørsmål om hvordan det har gått med de spillerne som var opptatt med landskamper siste uke.

- Det er mange som har vært opptatt med landskamper og det medisinske støtteapparatet har sett på dem og alle er fine. Det har vært en og annen liten smell, men ingen ting som vil holde noen utenfor kamp.

- Pepe Reina og Jamie Carragher er tilbake i trening. Lucas Leiva kunne ikke starte mot Southampton da han hadde en skade og han trente ikke mye siste uke.

- Alle er imidlertid nå friske og raske og vi ser virkelig frem mot helgens kamp.