Rodgers om skadesituasjonen

Brendan Rodgers opplyste på sin pressekonferanse at Daniel Sturridge fortsatt er usikker til møtet med Swansea. Joe Allen er tilbake fra hamstringstrekk, og Kolo Toure bør også returnere på mandag.

Liverpool møter Swansea på mandag. Sturridge har slitt med en lårskade siden møtet med Notts County. Spissen ble matchvinner mot Manchester United, men mistet begge Englands landskamper, mot Moldova og Ukraina.

- Vi får se hvordan han er de neste 48 timene. Når vi spiller på mandag, vil det være nesten to uker siden skaden. For en strekk av grad 1 sier fotballfolk og eksperter som kan dette bedre enn meg at det er helt rimelig å være tilbake i spill med den tidsskalaen. Hvis det hadde vært lørdagskamp, ville han ha slitt. Med litt ekstra tid gir vi ham en sjanse til å spille. Jeg mistenker at han kommer til å friskmeldt. Han vil ikke være 100 prosent, men vi får se, sa Brendan Rodgers om Daniel Sturridge.

Brendan Rodgers er optimistisk med tanke på å få Joe Allen og Kolo Toure tilbake mot Swansea.
- Joe trente med laget i dag. Han så bra ut i morges og kjemper om en plass på mandag. Kolo er med våre fysiologer og jobber bra. Han bør bli tilgjengelig på mandag.

Glen Johnson måtte ut med en ankelskade mot Manchester United. Høyrebacken vil trolig være tilbake til bortekampen mot Newcastle 19. oktober.
 - Glen Johnson vil forhåpentligvis være tilbake om fem uker. Han kommer kanskje bare til å miste fire Premier League-kamper, opplyste Brendan Rodgers.

Aly Cissokho (ankel) er et stykke unna en retur.
- Cissokho er fortsatt noen uker unna, men jobber hardt.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken