Rodgers spår god sesong for Sturridge

Liverpool-manageren er glad for at Daniel Sturridge er tilbake på fotballbanen.

– Daniel har hatt noen flotte treningsuker sammen med det medisinske og det sportsvitenskapelige apparatet i klubben. I forrige uke sluttet han seg til resten av troppen, og han har virket skarp på trening, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers, ifølge klubbens offisielle nettsted.

Les mer: Sturridge reiser til Irland

Rodgers røper at Sturridge trolig ikke starter morgendagens møte med Celtic, men angriperen er klar for et innhopp. Det får han mot Celtic i Dublin, lover Liverpool-sjefen.

– Han er ennå ikke klar for å starte en kamp, men han kommer til å bli involvert i morgen. Det er gode nyheter, for jeg tror at han vil være en av Premier Leagues beste spisser i sesongen som kommer.

Les mer: Arsenal aksepterer Suárez-nei

Nordiren fikk som vanlig flere spørsmål om Luis Suárez' fremtid på pressekonferansen foran matchen mot Celtic. Rodgers benyttet anledningen til igjen å avvise at det blir aktuelt å selge urguayaneren.

– Vi føler ikke at vi er i ferd med å tape en kamp. Han har kontrakt med Liverpool, og slik vil det fortsette å være. Vi har ingen grunn til å selge, og det har vi vært veldig klare på. Det er uaktuelt å selge ham til en rival.

Les mer: – Luis vil gi hundre prosent

Tidligere i dag kom nyheten om at Daniel Agger (28) er utpekt som Liverpools nye visekaptein. Brendan Rodgers fortalte det oppmøtte pressekorpset at avgjørelsen om å velge Agger til slutt var enkel.

– Det var ganske enkelt. Vi har noen fantastiske personligheter i troppen, men jeg har vurdert ham spesielt i løpet av sesongoppkjøringen. Han er veldig ulik Jamie Carragher, men Daniel er veldig stolt av å spille for Liverpool, forklarer han.