Rodgers tror på forsoning

Liverpool-manager Brendan Rodgers håper å løse konflikten mellom Luis Suarez og klubben.

Luis Suarez nekter å be om unnskyldning for sine kontroversielle forsøk på å få gjennomført en overgang til Arsenal. Kilder nær uruguayaneren mener at hans forhold til manageren blir vanskelig å gjenopprette etter den bitre transferstriden i sommer.

Manager Rodgers tror imidlertid på en forsoning de kommende ukene, selv om Suarez ikke får trene sammen med den øvrige førstelagstroppen for øyeblikket.

- Vi må gjøre alt vi kan for å løse denne floken, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Det har blitt sagt og skrevet mye. Vi har statuert et eksempel, som klubb og som manager, og gjort det klart at vi krever lojalitet. Dersom man ikke innfrir våre krav til lojalitet vil man heller ikke spille. Så enkelt er det, føyer han til.

- Dersom du må sitte på sidelinjen og vente, så får det være slik. Dette er en klubb med flotte verdier, og vi håper at situasjonen kan løses og vi kan komme til en forsoning. Jeg føler meg trygg på at vi vil klare det.

- Det er ikke noe problem mellom meg og ham. Vi er ganske rolige. Men jeg må selvsagt respektere klubben og laget.

- Det spiller ingen rolle hvem du er, dersom du ikke gjør jobben din og svikter klubben, byen og alle som har støttet deg. Så frem til jeg får forsikringer om at han vil være 100% lojal igjen vil det ikke være noen løsning på denne saken.