Rodgers vil gi Gerrard ny kontrakt

Brendan Rodgers ønsker å tilby Steven Gerrard ny kontrakt. Liverpool-kapteinen har til sommeren bare ett år igjen av sin nåværende avtale.

Steven Gerrard har spilt samtlige minutter i Premier League denne sesongen. Brendan Rodgers er opptatt av å få 32-åringen til å forlenge sin kontrakt med Liverpool.

- Han har bare ett år igjen, og det er noe han og jeg er i ferd med å diskutere, så jeg vil bringe det videre til styret, forteller Brendan Rodgers.

- Det er ingen tvil om at dette er en spiller som har gitt mye til denne klubben, men han har også mye mer å gi.

- Steven har ikke ønsket å snakke om en ny kontrakt fordi hans fokus har vært på laget og å forbedre sitt eget spill. Det understreker bare hvor uselvisk han er.

- Jeg ønsker selvsagt at han skal vite at han er en stor del av det vi gjør her. En ny kontrakt er noe vi vil se på frem til sommeren.

- Han er ikke en av dem som tar det lett en eller to ganger i uken fordi han har kamp. Han har beinene plantet på jorden. Det er derfor han er den personen og spilleren han er.

- Steven er en utrolig spiller. Jeg har aldri tenkt på å erstatte ham fordi han har mange år igjen i seg.

Steven Gerrard har spilt 624 kamper for Liverpool siden han slo seg inn på førstelaget i 1998.

- Spillere som holder på etter en viss alder har tatt vare på seg selv siden de var 19 eller 20 år. Det er ingen tilfeldighet.

- Disse spillerne sover og hviler på ettermiddagene. De spiser riktig og opprettholder kroppsvekten. Når det det kommer til det stykket at andre spillere blir skadet og ikke kan fortsette, kan de fortsette å spille fordi de har tatt vare på seg selv.

- Det handler om deres profesjonalitet og oppofrelse. Steven kommer inn hver dag til samme tid. Han er som ei klokke. Han kommer inn tidlig, lar legene vurdere seg, spiser den riktige maten og er klar til å trene kl 10.30.

- Jeg har aldri sett ham gi mindre enn 150 prosent. Han har aldri vært lat en eneste dag.

Kilder: Mail on Sunday, Sunday Mirror