Rush anbefaler kjøp av Williams

Ian Rush mener Ashley Williams har kvalitetene Liverpool FC vil være på jakt etter når klubben skal forsøke å fylle tomrommet etter Jamie Carragher.

Jamie Carragher har offentliggjort at han skal legge opp etter denne sesongen, og Brendan Rodgers har ifølge Liverpool Echo Swansea-spilleren Ashley Williams på listen over erstattere. Ian Rush mener landsmannen Williams vil være et godt kjøp for Anfield-klubben.

- Det ville være flott å få inn Ashley Williams. Jeg har sett ham spille en rekke ganger. Han er organisert og en god kaptein, uttaler Ian Rush til Liverpool Echo.

- Han vet hva han gjør. Linken til Liverpool er naturlig fordi Brendan Rodgers var hans manager i Swansea.

- Swansea vil la ham gå for den rette prisen, men at de skal spille i Europa neste sesong kan ha en innvirkning på hans avgjørelse. Men han ville være bra for Liverpool med sin erfaring.

Rush mener det er viktig å hente spillere med karakter og erfaring til klubben.
- Vi trenger å erstatte det Jamie tilfører, ikke bare på banen, men også utenfor. Alle lag trenger spillere som Carragher. I Liverpool har vi Jamie og Stevie G. I United finner vi Paul Scholes og Ryan Giggs. Chelsea har John Terry og Frank Lampard.