Sama forårsaket straffespark

Stephen Sama laget straffespark da Tyskland U20 spilte 1-1 i Italia, mens Krisztian Adorjan ble byttet ut da Ungarn U21 tapte for Albania.

Stephen Sama ble på mange måter syndebukk for Tyskland U20 i ettermiddag. Liverpool-stopperen kom inn fra benken på stillingen 1-0 til Tyskland, og spilte andre omgang da det ble 1-1 mot Italia på en dårlig bane i Rovereto. Sama forårsaket nemlig straffesparket som italienerne utlignet på etter 63 minutters spill.

Kampen inngikk i en firenasjonsersturnering, der Italia nå leder med seks poeng på fire kamper. Sveits har fem poeng på fire kamper, mens Tyskland følger på tredjeplass med fire poeng på tre kamper. Polen innehar jumboplassen med tre poeng på tre kamper. Tyskland møter Polen på bortebane i sin neste kamp kommende tirsdag.

Krisztian Adorjan ble byttet ut etter 63 minutters spill da Ungarn U21 tapte 2-0 for tabelljumbo Albania U21 hjemme i Budapest i en EM-kvalifiseringskamp i ettermiddag. Begge scoringene kom etter at den utlånte Liverpool-spilleren var byttet ut. Ungarn er dermed nest sist i gruppen.