Samtaler med Carroll ved sesongslutt

Liverpool Daily Post melder at Brendan Rodgers vil holde samtaler med Andy Carroll om den utlånte spissens fotballfremtid så snart sesongen er over.

Rodgers vil trolig fortelle Carroll at han i utgangspunktet må finne seg i en rolle som innbytter dersom han fortsetter i Liverpool, men at han er velkommen tilbake for å kjempe om en plass på laget.

Lokalavisen skriver at både Newcastle og West Ham viser interesse for å kjøpe spissen til sommeren. Liverpool ønsker å få tilbake minst halvparten av de £35M de betalte Newcastle for geordien i januar 2011.

Liverpool har allerede gjort en avtale med West Ham om at de har muligheten til å kjøpe spilleren for £18M, men The Hammers har ikke kommet til enighet med spilleren ennå. Alan Pardew har antydet at han ønsker å hente Carroll tilbake til Newcastle, og da kan det bli aktuelt med et bytte med Hatem Ben Arfa. Rodgers skal være interessert i den 26 år gamle franskmannens tjenester.

Carroll har gjort fem mål på 17 kamper under sitt låneopphold i West Ham. To av disse kom i 3-1 seieren over West Bromwich sist helg.

Carroll er ikke spilleberettiget for West Ham når de gjester Anfield på søndag, i henhold til låneavtalen som er gjort mellom klubbene.