Scorer flere mål

Liverpool har gjort langt flere mål i andre halvdel av sesongen enn de gjorde i første halvdel.

Anfield-klubben har så langt gjort 56 mål i årets Premier League. Man må 17 år tilbake i tid, og Roy Evans sitt mannskap i 1995/96-sesongen, for å finne sist de røde gjorde flere.

Liverpool gjorde 19 mål på de første 15 ligakampene denne sesongen, og tok 19 poeng på disse. På de siste 14 ligakampene har de scoret 37 mål og tatt 26 poeng.

Foran dagens kamp i Southampton har Brendan Rodgers sitt mannskap gjort 12 mål på de siste tre ligakampene, med seire over Swansea, Wigan og Tottenham. Nå jakter de røde sin fjerde strake seier i Premier League for første gang siden februar 2011.

- Dette er ikke noe som kommer av seg selv. Det er noe du jobber og bygger mot. Supporterne er en veldig viktige på denne reisen. Det er en ting jeg vil repetere overfor fansen, og det er at de må være tålmodige, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Det var en periode i kampen mot Tottenham sist helg der vi lå under med 2-1, og vi slo noen støttepasninger for å kunne komme oss fremover igjen, og man kunne føle at publikum ønsket at vi skulle gå rett fremover. Men vi må være tålmodige, og vite hva vi gjør. Dette vil komme over tid, fortsetter han.

- Så snart supporterne har fått den nødvendige tilliten til oss, og skjønner hvorfor vi ikke slår ballen rett fremover, og hvorfor vi jobber med ballen for å gå fremover, da kan jeg slå fast at vi vil vinne, avslutter Rodgers.