Scoring for Assaidi

Oussama Assaidi scoret sitt første mål i engelsk fotball da han åpnet scoringene for Stoke i en dramatisk kamp borte mot Birmingham i Capital One Cup.

Assaidi scoret etter ti minutter da han smelte ballen i vinkelen på et skudd fra langt hold.

En annen kjenning Peter Crouch gjorde 2-1 tidlig i 2.omgang, etter at Elliott hos Birmingham var blitt utvist rett før pause. Da Stoke senere gjorde 3-1 trodde nok de fleste var avgjort, men to scoringer helt mot slutten for de ti mann sterke vertene gjennom danske Peter Lövenkrands gjorde at det utrolig nok stod 3-3 etter 90 minutter.

Lagene scoret et mål hver i ekstraomgangene, men Stoke gikk videre til kvartfinalen etter å ha vunnet straffespark-konkurransen med 4-2.

Oussama Assaidi spilte samtlige 120 minutter.