Ser frem til spilletid i Blackpool

For Jack Robinson har det vært vanskelig å få spilletid på Liverpools førstelag. Nå ser venstrebacken frem til et sesonglangt låneopphold i Blackpool.

Jack Robinson har vært i Liverpool siden han var 10 år og spilt på hvert aldersbestemt nivå. 19-åringen har 11 førstelagskamper for de røde. For å få mer spilletid har venstrebacken sluttet seg til Blackpool på sesonglangt lån. Han har så langt figurert i begge Blackpools denne sesongen. Han ble byttet inn mot Doncaster og imponerte mandag mot Preston.

- Det hele handler om å få spille kamper nå, sier Jack Robinson til Blackpool Gazette.

- Når du slår deg inn på laget i en klubb som Liverpool, er det utmerket. Men når de store spillerne kommer tilbake, har de sin plass, slik at det er vanskelig å få kamper. Så det er perfekt for meg å gå ut på lån for hele sesongen.

Jack Robinson var utlånt til Wolverhampton forrige sesong. Nå hadde han flere alternativer, men Blackpool var det foretrukne valget.

- Blackpool er en stor klubb. Dette var klubben jeg ønsket å komme til denne sesongen. Det var overhodet ingen vanskelig avgjørelse å komme hit. Jeg har ikke fått spille mange kamper de seneste tre sesongene.

- Jeg har behov for å komme hit og spille så mange kamper som jeg kan før jeg reiser tilbake til Liverpool og forsøker å ta en plass på laget der.

Robinson har sett bra ut i de to første kampene så langt, men hans ferdigheter til å gå fremover på banen har blitt lagt merke til.

- Det å være med fremover er en stor del av spillet mitt. Jeg er forsvarer, slik at det er den delen av spillet mitt jeg liker å konsentrere meg mest om. Men dersom jeg får sjansen til å gå fremover, så liker jeg å gjøre det.

I dag står Robinson foran sin første hjemmekamp på Bloomfield Road.

- Jeg ser frem til min første hjemmekamp i dag. Jeg tror jeg kommer til å være litt nervøs foran tilskuerne her. Men så fort jeg har spilt her, er jeg sikker på at fansen vil støtte meg og gjøre at jeg føler meg velkommen.