Setter press på dommeren

Alex Ferguson setter press på dommer Howard Webb før Manchester United og Liverpool møtes på Old Trafford.

Alex Ferguson oppfordrer dommer Howard Webb til å følge ekstra nøye med på Luis Suarez. Uruguayaneren fikk en kontroversiell scoring godkjent mot Mansfield.
- Jeg bare håper at vi ikke får noen av avgjørelsene i mot som har gått hans vei, sier Alex Ferguson til Daily Mirror.

- Jeg så ikke kampen på søndag, så det er vanskelig å si om handsen var tilsiktet eller ikke. Men det oppstår alltid kontroverser rundt denne spilleren. Jeg vet ikke om han liker det eller ikke, men det er noe vi håper at vi ikke lider under.
 
- Jeg tror alle klubber ser det på den måten. Når du skal spille en kamp, håper du at du ikke får en dårlig avgjørelse mot deg, kanskje en som ikke er rettferdig.

- Ting skjer raskt. Dommere og assistentdommere har ikke fordelen av å se repriser slik vi andre har, og derfor tror jeg det har mye å gjøre med tempoet i spillet om dagen.

- Vi ønsker en god kamp på søndag. Opp gjennom årene har kampene mellom Liverpool og Manchester United vært ganske fri for kontroverser.

I forrige kamp mellom lagene ble Jonjo Shelvey kontroversielt utvist, mens Manchester United ble idømt et billig straffespark
- Vi håper at vi ikke får avgjørelser mot oss slik som de United får med seg. I den første kampen kostet en utvisning og et straffespark kampen for oss. Jeg håper ikke de får avgjørelser som kan påvirke resultatet, sier Brendan Rodgers.

- Jeg følte for Suarez i forrige uke. Han ble rakket ned på grunnet den handsen, og det var mye vanvittig som ble sagt om ham.

- Jeg vet at Mansfields formann hadde sitt å si. Men dere kan si fra reaksjonene til noen av spillerne og folk i kampen denne uken … det var urettferdig overfor Luis.

Howard Webb dømmer Manchester United-Liverpool.
- Jeg synes Howard Webb er en meget god dommer, godt etablert i Premier League og dømte VM-finalen. Jeg har tro på at kampen vil bli avgjort på kvalitet, ikke på dommeravgjørelser, sier Rodgers.