Shelvey forklarer spill for U21

Jonjo Shelvey har bare fått spille fire førstelagskamper i 2013, men har holdt kampformen ved like med spill for U21. Han har blitt imponert over Joao Carlos Teixeira og Suso.

- Jeg spilte mot Manchester United og så Southampton her om kvelden, forteller Jonjo Shelvey til Liverpoolfc.com.

- Jeg ønsker bare å fortsette å spille kamper fordi det finnes ingenting verre enn å trene hele uken, men ikke spille i helgen. Det var et tilfelle for meg å få noen kamper og holde meg i gang.

- Jeg ble fortalt at jeg skulle spille for U21 mot United. Jeg trodde grunnen var at det var mot et stort lag og de gjorde det bra. Jeg kunne hjelpe laget til seier. Etter kampen sa jeg til Brendan: «Hvis det er noen andre kamper som passer inn i terminlisten, kan jeg spille dem?»

Jonjo Shelvey har fått en bedre oversikt over hvilke spillere som kan ta steget opp på førstelaget.
- Det er noen. Joao på midtbanen. Jeg tror han kommer til å bli en stor spiller. Suso spilte også bra her om kvelden.

- De har et flott lag, og det finnes noen gode unge spillere. Jeg så juniorcupkampen her om dagen. Liverpools supportere bør være opprømt over spillere som kommer opp, og forhåpentligvis kan de ta steget og få kamper på førstelaget.

Liverpools førstelag møter Tottenham på søndag. Jonjo Shelvey tror at Liverpool fortsatt kan klare en topp fire-plassering.
- Vi hadde et møte før Wigan-kampen, og der ble det sagt at vi er ute etter å vinne 10 av de 11 siste kampene. Hvis vi beseirer Tottenham, så er det gjennomførbart.

- Hvis vi tar tre poeng, noe som vi er mer enn kapable til – og også mot Chelsea – så er fjerdeplassen ikke utelukket etter min mening.