Shelvey hyller Gerrard og Sturridge

Jonjo Shelvey berømmer Steven Gerrard for Liverpool-kapteins bidrag på og utenfor banen. Midtbanespilleren synes Daniel Sturridge har vært førsteklasses så langt i rødt.

Jonjo Shelvey mener Steven Gerrard er den perfekte rollemodell.
- Steven Gerrard har vært førsteklasses mot meg helt siden jeg kom til klubben, forklarer Jonjo Shelvey til Press Association.

- Jeg har flyttet inn ved siden ham nå, noe som er enda bedre dersom jeg trenger råd. Da vil han være der bestandig.

- Jeg får se ham ganske ofte. Jeg har ikke vært innom for en kopp te ennå, men han er alltid velkommen hos meg for å spille biljard.

- Han er en flott rollemodell å lære av. Du kan ikke få sagt nok om Stevie. Han gjør sitt på og utenfor banen. Han har et liv som en skikkelig profesjonell fotballspiller.

- Hans prestasjoner har vært førsteklasses. Han har vært en perfekt rollemodell for meg siden dag én, og han er en som alle unge spillere kan lære av. Han pris for England (Årets spiller) var helt fortjent.

Shelvey bruker anledningen til å rose Daniel Sturridge. Spissen har scoret fire mål på sine seks første kamper for Liverpool.
- Daniel har vært førsteklasses siden han kom hit. Han er så skarp i og rundt straffefeltet. Med sine prestasjoner for Liverpool vil han begynne å få anerkjennelse og også få spille regelmessig for landslaget.