Shelvey kan være på vei bort

Både Swansea og Norwich vurderer å legge inn bud på Jonjo Shelvey.

Liverpool Echo skriver at Jonjo Shelvey er en av flere Liverpool-spillere som vil diskutere sin fremtid i klubben med manager Brendan Rodgers i ukene som kommer.

Rodgers har denne sommeren hentet inn offensive kort som Luis Alberto og Iago Aspas, og de røde ønsker seg også Shakhtar Donetsk sin midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan. Dermed kan det bli trangt om plassen i førsteelleveren, noe som vil bety begrenset med spilletid for en spiller som Shelvey kommende sesong.

London-gutten spilte 32 kamper for Liverpool sist sesong. Han var god i starten av sesongen, men fikk en formsvikt utover vinteren og våren. Etter nyttår startet han derfor bare to ligakamper.

Echo forstår det slik at Liverpool er villige til å lytte til bud på 21-åringen. Lokalavisen tror at Anfield-klubben vil forlange over £6M for spilleren som fikk sin første A-landskamp for England i november i fjor.

Shelvey har de siste dagene blitt linket til Swansea City, og Echo forstår det slik at interessen fra den walisiske klubben er reell. Det samme gjelder interesse fra Norwich City. Men Liverpool har fortsatt ikke mottatt noen konkrete bud på spilleren.