Skrtel imponert over lagkamerater

Martin Skrtel er imponert over måten Mamadou Sakho og Simon Mignolet har funnet seg til rette på i Liverpool, og skryter også av duoen Sturridge og Suarez på topp.

- Mamadou er fortsatt ung, men er likevel en erfaren spiller. Han er fransk landslagsspiller, og har spilt mange kamper for PSG. I kampene han har startet så langt har han vist hvor god han er. Han passer godt inn i laget, og gjør det bra for øyeblikket, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Jeg er glad på hans vegne og for laget, for han er en god spiller for oss. Jeg håper det fortsetter slik, legger slovaken til.

Skrtel har også bare godord å komme med om Liverpools nye keeper, Simon Mignolet.

- Vi visste han var en god keeper før han kom hit, og han viser det hver dag nå, både på trening og i kamper. Han har vært strålende. Han fikk en god start med strafferedning mot Stoke, og jeg tror det virkelig hjalp ham. Og nå viser han at han er en keeper i verdensklasse.

I motsatt ende av banen herjer Daniel Sturridge og Luis Suarez, og Skrtel forteller at duoen er like målkåte på trening som i kamp.

- De to sammen er farlige for ethvert lag og enhver forsvarer. Det er veldig vanskelig å markere dem, fordi de beveger seg hele tiden og er raske, sterke og gode med ballen.

- Det er ikke komfortabelt å spille mot dem, og jeg tror vi kan være glade for at de spiller for oss, slik at vi slipper å spille mot dem.