Skrtel imponert over nykommerne

Martin Skrtel innser at han har hard konkurranse om midtstopperplassen sin i Liverpool, og er imponert over nykommerne Mamadou Sakho og Kolo Toure.

- Mamadou er fortsatt en ung spiller, men han har mye erfaring fra spill i Paris Saint Germain og med det franske landslaget. Etter at han kom til Liverpool har han vist oss at han er en stor spiller. Han er sterk i kroppen i tillegg til at han er sterk mentalt. Han er en artig type, som kommer med en del vitser. Så snart han har lært seg språket bedre vil han bli enda bedre, sier Skrtel til Liverpool Daily Post.

- Jeg husker selv hvor vanskelig det var da jeg kom til Liverpool. Jeg kom til et nytt land, hvor alt var nytt. Men når jeg snakker med Mamadou legger jeg merke til at engelsken hans blir bedre hele tiden, fortsetter slovaken.

Skrtel er også imponert over en annen nykommer som spiller i samme posisjon som ham selv, nemlig Kolo Toure.

- Kolo er litt av en type. Jeg tror mange ble overrasket da Liverpool hentet ham til klubben, men fra første dag viste han alle hvor god han er. Jeg er glad vi har ham i troppen, for han forsøker å hjelpe oss alle.

- Selv om karer som Daniel Agger og jeg selv ikke er unge lenger, har Kolo enda mer erfaring. Han er god til å organisere, og det er bra for alle.