Skuffet Inglethorpe

Alex Inglethorpe var skuffet over resultatet og måten man slapp inn målene i 4-0 tapet mot Sporting, men trakk fram Jordon Ibe og mente man totalt sett kunne se tilbake på en bra innsats i NextGen.

- Jeg er skuffet over resultatet og enda mer over måten vi fikk baklengsmålene på, fortalte trener Alex Inglethorpe da Liverpool U19 i går røk ut av NextGen med 4-0 tap borte mot Sporting. Et ungt og skaderammet lag ble hardt straffet av en god motstander som ikke minst var mer effektiv i hver ende av banen.

- To av målene var på dødball, og situasjoner hvor du vil tro du kan unngå baklengsmål uansett hvilket nivå du spiller på.

- Jordon Ibe så ut som en virkelig god spiller i 1.omgang, en virkelig trussel, og deres keeper måtte gjøre et par utmerkede redninger i 2.omgang, fortsetter Inglethorpe med fokus på det positive.

- Vi visste det ville forlange mye av oss med den troppen vi hadde, men det var en fantastisk opplevelse å få spille på en slik stadion og mot et lag som trolig er en av favorittene til å vinne turneringen.

- Etter å ha tapt de tre første kampene i gruppespillet gjorde vi det meget bra som greide å komme oss videre. I fjor tapte vi 5-1 her med spillere som Raheem Sterling, Jonjo Shelvey, Andre Wisdom og flere som har bidratt på førstelaget denne sesongen.