Spearing har ikke gitt opp Wembley

Jay Spearing har brukket den ene tåen på tre plasser, men midtbanedynamoen håper at både Bolton og han kan bli klar til en playoff finale på Wembley.

Ifølge «The Bolton News» er planen at Jay Spearing skal fjerne en støtteskinne etter at Bolton har spilt sesongens siste ligakamp mot Blackpool førstkommende helg. Bolton ligger pr. i dag på 6.plass og er inne blant de som skal spille playoff om opprykk til Premier League.

Skulle Bolton beholde posisjonen blant topp seks vil Jay nesten helt sikkert miste semifinalene i playoff, men blir gitt en sjanse til å kunne bli klar til en eventuell finale på Wembley.

- Jeg vil gjøre alt for å kunne være en del av en slik finale, istemmer Jay. – Hvis vi kommer dit, og jeg har en liten sjanse til å bli klar, da skal jeg være på plass.

- Da jeg hørte nyhetene om at min tå var brukket på tre steder ble jeg helt utslått. Etter måten guttene har spilt på, og hvordan vi har kommet oss opp blant de seks beste, var det forferdelig å tenke på at jeg ikke skulle få være en del av det.

- Forhåpentligvis kan jeg imidlertid fortsatt være det. Hvis manageren ønsker at jeg skal være involvert, uansett på hvilken måte, vil jeg være der.

Jay Spearing ble nylig kåret til årets spiller i Bolton, men er forsiktig med å si noe om fremtiden etter at hans utlån fra Liverpool løper ut ved sesongslutt.

- Det å ha blitt kåret til årets spiller har gitt meg et løft, og mer selvtillit. Det viser at jeg har gjort noe som er bra her. Det er jeg meget fornøyd med.

- Jeg vil ikke si verken ja eller nei i forhold til om jeg kan bli her permanent. Trolig er det ikke opp til meg å bestemme, sjefen må vel også først ønske at jeg skal være her?

- Jeg vil reise på ferie til sommeren, og etter at jeg kommer tilbake vil jeg sette meg ned sammen med Liverpool og min agent og avgjøre hva som skjer videre.