Spearing klar for Bolton

Liverpool FC bekrefter at Jay Spearing har sluttet seg til Bolton Wanderers på permanent overgang. Antatt overgangssum £1M-£2M.

Liverpool FC bekrefter Jay Spearings overgang til Bolton. Midtbanespilleren fikk 55 førstlagskamper for Liverpool etter å ha tatt steget opp fra klubbens ungdomsakademi. 24-åringen spilte 39 kamper og scoret to mål på lån for Bolton forrige sesong.

Bolton melder at Spearing har signert en fireårskontrakt.
- Jay ønsket å komme hit og spille for Bolton. Han tilfører kvalitet til fotballklubben både på og utenfor banen, uttaler Bolton-manager Dougie Freedman til bwfc.co.uk.

- Han avslo noen andre klubber for å komme hit. Han kjenner og liker stilen til trenerstaben her. Vi må takke både styret og eierne for dette. Støtten vi har fått for å erverve en slik fantastisk ung spiller har vært stor.

Spearing selv er fornøyd med å skrive under for Championship-klubben.

– Jeg satte meg ned med Brendan Rodgers og snakket. Han fortalte meg at jeg ikke ville få spille fast i Liverpool, så nå handler det om å få spille fast førstelagsfotball. Forrige sesong spilte jeg 40 kamper, og det ønsket jeg å gjøre igjen, sier midtbanespilleren.

Overgangssummen er ikke oppgitt. I går ble det fra uoffisielt hold rapportert at Bolton må betale £1,5M for Spearing. Burnden Aces, en uoffisiell nettside for Bolton Wanderers, skriver at Bolton har gitt £1M for midtbanespilleren, men beløpet kan stige til £2M avhengig av hvilke klausuler som innfris.

Liverpool FC og LFCSCN ønsker Jay Spearing lykke til videre i karrieren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken