Spearing med scoring

Jay Spearing scoret da Bolton vant 3-2 borte mot Barnsley i The Championship i ettermiddag.

Spearing spilte hele kampen og satte inn Boltons 2-0-scoring sju minutter før pause, etter at tidligere Liverpool-spiller David N'Gog hadde gjort gjestenes første mål. Spearings scoring kom etter at Barnsley bare halvklarerte en sjanse, og scouseren sendte i vei et lavt skudd fra 25 meters hold som gikk inn bak Barnsleys keeper.

I Premier League spilte Andy Carroll hele kampen og pådro seg gult kort etter 70 minutters spill da West Ham vant 1-0 i Stoke.

90 minutter på banen fikk også Danny Wilson og Michael Ngoo for Hearts i den skotske toppdivisjonen. Motherwell ble imidlertid for sterke og vant 2-1 på Tynecastle.

Spilte hele kampen gjorde også Jack Robinson, som i går kveld var med da Wolverhampton sikret seg 1-1 og poengdeling i Championship-kampen mot Watford tre minutter på overtid hjemme på Molineux.