Spesialtur med Ving og Supporterklubben

Denne sesongen arrangerer vi to turer som er dedikerte for barn og familier, samt at vi for første gang arrangerer egen dametur! Sjekk for mer info og hvordan du kan melde deg på.

Supporterklubben har i mange år hatt med barn og familier på tur til Liverpool og det er alltid like hyggelig. Det siste året har vi likevel spesialsnekret turer for barn med stor suksess, der opplegget er lagt opp på barns premisser og der barna blir kjent med andre barn og der barneforeldre kan slå seg sammen med andre foreldre og barn på tur.  Og når barna er lykkelige på tur, så har foreldrene også det bra!

På omvisninga på Anfield blir alt oversatt til norsk av supporterklubbens reiseleder – som på juniorturene er reiseledere som har mye erfaring med å være i Liverpool -  og på kamp med barn. Reiselederen bidrar med råd og tips om barnevennlige aktiviteter og restauranter og arrangerer i tillegg felles middag og aktiviteter.

«Juniorturene» er naturligvis lagt opp til kampene som passer inn med høstferien og vinterferien. Denne sesongen er det kampene mot Crystal Palace og Swansea som blir våre dedikerte juniorturer.

Dette koster kr 500,- per stk og inkluderer:

* Egen omvisning på Anfield med påfølgende mat på The Boot Room Sports Cafe
* Besøk av en tidligere Liverpool spiller som forteller om hvordan det var å spille i klubben.
* Transport til og fra stadion
* Konkurranse med premier.
* Souvenirgave til alle barn
* Vi reiser opp sammen til Family Park bak Anfield Road på kampdagen

Alt blir med andre ord skreddersydd på premissene til barna.

Hvordan bestiller man?
Mange har allerede meldt seg på etter at terminlisten kom i forrige uke og de kan bare kontakte Ving på email: [email protected](send med bestillingsnummer) eller telefon: 23 155 850 for å bli oppgradert til denne spesialpakken. Du får da en tilbakemelding med bekreftelse på at så er gjort. Du kan velge og bo på hvilket som helst av hotellene Ving opererer på.

Vi gleder oss allerede – og håper du gjør det samme?


«LIVERGIRLS»
Supporterklubben ønsker seg flere jenter i rekkene. I alt for mange år har fotball og Liverpool vært en arena for mennene. Men vi vet det er mange jenter der ute som er svært fotballinteressert og som savner et større nettverk av andre helrøde jenter. På en av turene denne sesongen ønsker vi derfor å sette fokus på våre kvinnelige medlemmer, og forhåpentligvis får med oss enda flere damer i rekkene!

Denne sesongen arrangerer vi derfor tidenes første jentetur i regi av supporterklubben. For fotball trenger ikke bare å være en arena med pizza og øl – man kan gjerne blande inn litt glamour og et nytt nettverk av likesinnede jenter som elsker LFC i fotballen. 

Ragnhild Lund Ansnes har svart belte i shopping i Liverpool og har sett nærmere førti kamper live med de røde i England. Hun er reiseleder, primus motor og koordinator for denne jenteturen. Hun spår mye latter, lave skuldre, shoppinghemmeligheter, glamour, god mat, nye venninner, spenning på Anfield og god fotball!


Opplegget ser slik ut:
* velkomsttreff på Radisson med et glass musserende fredag
* egen omvisning på Anfield sammen med en tidligere spiller og middag på The Bootroom Sports Cafe
* transport til og fra stadion
* middager, shopping og andre små og store overraskelser underveis (ikke inkludert i prisen fra Ving!)

Kamp som er valgt ut er Tottenham 29. mars. Slik melder du deg på:
Gå inn på www.ving.no/liverpool  og velg Tottenham-kampen. Når du klikker deg videre vil du får opp forskjellige alternativer – LIVERGIRLS med eller uten fly. Velg det som passer for deg.
For alle disse bookingene er det Radisson Blu som blir hotellet. Dette kan ikke velges bort, da dette er basen for Livergirls-gjengen denne helga.