Spillere søkes til vårens store fotballeventyr

Supporterunionen for Britisk Fotball arrangerer i tradisjonen tro Supportercup for sine medlemsklubber. Tid og sted er lørdag 1.juni på Snarøya. Supporterklubben stiller som vanlig med lag og vi tar imot henvendelser fra de som ønsker å bli med!

Stedet er Snarøya lørdag 1. juni. Turneringen spilles på kunstgressbanen (5 baner) til Snarøya Sportsklubb. Årets manager er supporterklubbens Thomas Larsen Bergheim, så vi satser på militær presisjon og taktikk i veien mot finalen.

Påmelding skjer ved e-post til Thomas og husk navn, adresse, mobiltelefon, alder og laget/divisjonen du spiller på i dag (hvis aktuelt). Ønsket plass på laget hadde også vært fint.
SBFs reglement krever at deltakerne selvsagt må være medlem av supporterklubben, men også at de har fylt 14 år.

Det beste laget i hver av de ti puljene går videre sammen med de seks beste toerne; totalt 16 lag som går videre til vanlig cupspill.

Vi gjør oppmerksom på at det også er en tradisjon at vi er best på sidelinjen også, så vi stiller med grill og litt å bite i – dere tar med godt humør, sangstemme og eget drikke. 

Alle som er interesserte i å spille kan sende en e-post til: [email protected] med påmeldingsfrist 16. mai.

Adressen er Snarøyveien 83, 1367 Snarøya. Anlegget er lett å finne. Ta av E-18 og kjør riksvei 166 mot Snarøya og kjør forbi Telenor Arena, Telenors hovedkontor og Fornebu golfhall.

Det er gode parkeringsforhold på anlegget som ligger vis a vis Snarøya Curlinghall. Buss 31 går regelmessig ca. hvert 15 minutt fra Jernbanetorget til Snarøya og tar ca 26 minutter. Denne bussruten stopper blant annet ved Nationaltheatret, Skøyen og Lysaker. Bussen stopper rett ved anlegget (Langoddveien).

Håper vi ser så mange av dere som mulig på Snarøya. Vi trenger den tolvte mann på sidelinja - You’ll never walk alone!