Spillerne hyllet Carragher

Elleve Liverpool-spillere hyllet Carragher med en tur til Champions League-semifinalen i Madrid i midtuken. Den beste presangen vil imidlertid bli en seier mot Everton på søndag.

Deler av Liverpools førstelagstropp var tilstede på Santiago Bernabeu i Madrid og så returoppgjøret av Champions League-semifinalen mellom Real Madrid og Borussia Dortmund.

- Straks Carra hadde kunngjort at han skulle legge opp, nevnte Stevie (Gerrard) at spillerne burde gjøre noe. Ettersom Carra liker fotball så godt, bestemte vi oss for å dra på kampen, uttaler Stewart Downing til Liverpool Echo.

- Manageren tillot at vi reiste nedover. Vi var alle i en VIP-boks på Bernabeu tirsdag kveld. Det var første gang jeg var der. Det er et fantastisk stadion. Stemningen på slutten, etter at Real hadde scoret to sene mål, var utmerket.

- Nuri Sahin kom til oss i boksen etterpå. Han hadde med seg noen Dortmund-spillerne. De var selvsagt glade for å ha gått videre.

- Det var en fin tur, men fokuset har vært helt på Everton etter at vi kom hjem. Carra har vært på oss alle for å forsikre seg om at vi er klare for søndag.

- Det er merkelig å tenke på at han ikke kommer til å være sammen med oss neste sesong. Men straks han hadde tatt avgjørelsen, var det ingen mulighet for at han ville ombestemme seg.

- Han har gjort det meget bra etter at han kom tilbake på laget. Han ønsker å avslutte på topp. Søndag vil bli ekstra spesielt ettersom det er hans siste derby. Han er svært ivrig etter å vinne, og det er vi alle. Vi trenger ikke å bli minnet på hvor stor den kampen er.

- Det handler ikke bare om skryterettighetene. Vi trenger poeng dersom vi skal ende foran Everton og havne blant topp seks.