Språket fortsatt et problem for Aspas

Iago Aspas forteller at han fortsatt ikke føler seg stø i engelsk, og innrømmer at han sliter med scouserdialekten.

- Jeg lærer språket litt om senn, spesielt ved å lytte. Det er litt mer vanskelig her på grunn av scouserdialekten, men jeg lærer som sagt sakte men sikkert, sier Aspas til Liverpoolfc.com.

Overgangen til engelsk fotball har imidlertid blitt gjort enklere av det faktum at manager Brendan Rodgers snakker flytende spansk.

- Når jeg snakker med manageren, så snakker jeg til ham på spansk. Vi kan snakke noen få ord sammen på engelsk, men når vi skal ha en skikkelig samtale så snakker vi spansk, forteller spissen.

Aspas er fortsatt ikke fullt ut restituert etter en lårskade han pådro seg på trening i midten av oktober. Men han har ikke problemer med å få tiden til å gå på Merseyside.

- Jeg ser mange fotballkamper, for jeg er fotballgal. Jeg spiller også masse spill på internett sammen med vennene mine, forteller angriperen.

- Jeg lever et veldig rolig liv her, noe jeg liker veldig godt. Jeg er avslappet og lykkelig. Jeg tilbringer nesten all fritiden min hjemme med kjæresten min. Det gjør livet enklere. Livet her er ikke så veldig annerledes fra hvordan det var hjemme i Spania. Det regnet der også, selv om det ikke er så kaldt der.

Nå håper Liverpools nummer 9 å være tilbake på banen snart, og da satser han på å bidra til at Liverpool blir blant de fire beste i Premier League denne sesongen.

- Vi bør sikte oss inn mot en plass blant de fire beste. Det bør være minimum for denne klubben. Troppen er veldig god. Det ser du raskt når du tar en gjennomgang spiller for spiller. Min ambisjon er å spille så mange kamper som mulig, og forsøke å bidra på best mulig vis til at vi ender blant de fire beste.