Sterling hyller Gerrard

Raheem Sterling lovpriser Liverpool-kaptein Steven Gerrard i et intervju med The Mirror.

- Steven har vært strålende med meg. Han holder alltid et øye med meg, og sjekker om jeg har det bra. Jeg har også lagt merke til at dersom noen takler meg stygt ute på banen, så setter han inn en tøff takling tilbake, uttaler 18-åringen.

- Han tar seg alltid av meg, både på og utenfor banen. Han tok seg av meg da jeg kom til klubben, da jeg kom inn på førstelaget og da jeg var på utkikk etter et sted å bo. Han er en inspirasjonskilde og en stor kaptein, fortsetter Sterling.

I helgen skal Sterling bryne seg på Manchester United på Old Trafford for aller første gang. Laget som var favorittklubben hans da han flyttet til England.

- Jeg bør kanskje holde kjeft om det, smiler han.

- Men når du begynner å spille for et lag, blir du automatisk supporter av dem, for du ønsker å gjøre ditt beste for laget og du ønsker alltid at laget ditt skal gjøre det bra.

- De erfarne spillerne her sier at Manchester United er et av de vanskeligste stedene å spille. Banen er enorm, og den virker enda større de siste 10 minuttene, forteller de.

- Forhåpentligvis kan vi reise dit, gjøre vårt beste, og få med oss poeng, selv om det blir veldig, veldig vanskelig. Dette blir en skikkelig test for oss.

- Stemningen i garderoben er strålende. Vi har Gerrard og Carragher, som er flotte typer. De vil sørge for at vi er klar over hvilken type kamp dette er, fortelle oss hvordan det er, og sørge for at vi er klare for oppgaven.

- De har mast om dette hele uken, og fortalt oss hvor viktig dette er. Å ha slike folk rundt seg er strålende. De har vært med på dette så lenge. De elsker å spøke, og er gode personer. Du trenger slike typer i garderoben.

- Vi skulle ha gjort det bedre enn vi har gjort det så langt. Vi hadde likt å være høyere på tabellen. Manageren har gode ideer. Han er en god manager. Vi startet ikke sesongen så bra, men vi har blitt bedre hele tiden, og vi satser på å få en god start på 2013. Dette skal bli vårt år.

- Manageren har sine planer, og alt begynner å sitte som det skal nå. 2013 vil bli et stort år for oss. Daniel Sturridge har kommet inn, og han er en skikkelig god spiller.